Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Muffin forma széles választékban - Főzz Velem.com

Rendezés:

A Főzz Velem webáruházban  szilikon, mini, tapadásmentes, kerámiabevonatú muffin sütők elképesztő választékával várunk!

A muffin közkedvelt süteményfajta, amit bármikor, könnyedén és gyorsan elkészíthető! Kínálatunkban számtalan gyönyörű és különleges sütőforma is található!

Néhány évvel ezelőtt sokkal kisebb volt a választék muffin sütőformákból Magyarországon. Ahogy kezdtek a muffin receptek elterjedni, úgy bővült a boltok polcain a különböző muffinsütők száma.

Muffin sütőformák fajtái

Alapanyag szerint két fajta muffin sütőformát különböztetünk meg. Fémből készült és szilikon muffin sütőformák. 

A fém muffin forma tulajdonképpen egy muffin tepsi, amin 12 vagy 24 bemélyedés van a muffinok sütéséhez. Utóbbit mini muffin sütőformának hívjuk. Fém muffin sütőformához használj muffin papírt, hogy sütés után könnyen kivehesd a kész muffinokat a formából, a szilikon mini muffin formákat használatod sütőpapír nélkül.

A szilikon muffin forma változatos méretű és formában kapható a Főzz Velem webáruházban. Az elkészült süteményt könnyen kifordíthatod ebből a fajta muffin sütőből. Használatakor nincs szükség muffin papírra. A szilikon muffin formák lehetnek több részes muffin tepsik vagy egy darabos muffin formák.

Csoportosíthatjuk a muffin sütőformákat méret szerint is. A fém formák 12 vagy 24 darabosak. A Főzz Velem webáruház kínálatában kapható muffin sütőforma 24 db-os és muffin sütőforma 12 db-os is. A szilikon muffin formák, mivel hajlékonyak, kisebb méretűek mint a fém tepsik. A legtöbb kerek szilikon muffin sütőforma 6 darabos. A más formájú és mintás szilikon muffin sütőformák is általában 6 adagosak, de találsz köztük 8-10-12 adagosat is. A nagy muffin formák általában 6-12 darabosak.

Különleges, szív alakú muffinokat süthetsz szív alakú muffin formáinkkal, különleges alkalmakra. A szív alakú muffin formán kívül találsz még négyszög alakú, virág mintás, lepke mintás, ovális alakú, karácsonyi muffin formát, Halloween muffin formát és sok más fajta muffin formát. Próbálj ki párat és meglátod a családod imádni fogja a különleges muffinjaidat!

Muffinformáinknak köszönhetően süteményeid nemcsak finomak de káprázatosan szépek is lesznek!

Tudtad hogy muffin sütőformát nevezik cupcake formának is? A cupcake és a muffin csak annyiban különbözik egymástól, hogy a cupcake krémmel díszített.

Ha az elkészült muffinjaidat szeretnéd elegánsan tálalni, használj muffin állványt!