Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sütőlap széles választékban - Főzz Velem.com

Rendezés:

Sütőlapot keresel, de nem tudod melyiket válaszd? Segítünk eligazodni közöttük!

  • Szilikonos grill lap :  A legújabb grill sütő lap fajta. A sütőben való sütéskor már jól megszokott pozitív tulajdonságokkal. Könnyen tisztítható, hamar átmelegszik és akár méretre is vágható.
  • Öntöttvas sütőlap : Az öntöttvas sütőlap sokoldalúan használható eszköz a konyhában és a kerti grillen való sütéskor is. Vastag, masszív kialakítása egyenletes hőfokot biztosít és sokáig tartja a meleget. Alkalmas húsok, halak és zöldségek sütésére is.
    Az öntvény sütőlap lehet bevonatos és sima felületű is. Utóbbit első használat előtt forró vízben, semleges folyékony mosogatószerrel el kell mosni, majd szárazra törölni és zsírral kikenni. Ez lehet akár szalonnazsír is. Zsírozás után alaposan fel kell hevíteni. Ez fogja meggátolni a sütőlap rozsdásodását.
  • Tapadásmentes sütőlap : A tapadásmentes sütőlap az egészséges életmód elengedhetetlen kelléke. A tapadásmentes teflon sütőlapok alkalmasak kevés zsiradékkal való sütésre. A rövidebb sütési idő miatt a teflon sütőlapon készült ételek megőrzik a bennük lévő tápanyagokat.
  • Grill sütőlap :  A grill sütőlapok nagyon sokfélék lehetnek, de a közös ismérvük hogy mindegyiket használhatod grill készüléken. Legismertebbek az öntöttvas grill sütőlapok, de nagyon népszerűek a tapadásmentes grill sütőlapok teflon bevonattal is.