Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Grill sütőlap széles választékban - Főzz Velem.com

Rendezés:

Grillen szeretnél sütögetni de nem tudod milyen grill sütőlapot válassz? Segítünk eligazodni közöttük!

A grill sütőlapok több anyagból is készülhetnek:

Tapadásmentes grill sütőlap : Ez a fajta grillsütőlap az egészséges életmód elengedhetetlen kelléke. A tapadásmentes teflon sütőlapok alkalmasak kevés zsiradékkal való sütésre. A rövidebb sütési idő miatt a teflon sütőlapon készült ételek megőrzik a bennük lévő tápanyagokat.

Szilikonos grill lap  : A legújabb grill sütő lap fajta. A sütőben való sütéskor már jól megszokott pozitív tulajdonságokkal. Könnyen tisztítható, hamar átmelegszik és akár méretre is vágható.

Rozsdamentes grill lap : Ha egy igazán ellenálló és elpusztíthatatlan bbq grill sütőlapot szeretnél, akkor válaszd a rozsdamentes grill lapokat! Gyorsan melegszik, a hőt nagyon jól adja le, ezért a rajta való sütés folyamatos odafigyelést és több zsiradékot igényel. Tisztítására bátran használhatsz erős kefét is, nem lesz baja a dörzsöléstől.

Öntöttvas grill sütőlap : Vastag, masszív kialakítása egyenletes hőfokot biztosít és sokáig tartja a meleget. Alkalmas húsok, halak és zöldségek sütésére is. Az öntvény sütőlap lehet bevonatos és sima felületű is. Utóbbit első használat előtt forró vízben, semleges folyékony mosogatószerrel el kell mosni, majd szárazra törölni és zsírral kikenni. Ez lehet akár szalonnazsír is. Zsírozás után alaposan fel kell hevíteni. Ez fogja meggátolni a sütőlap rozsdásodását.